img

ZONDER

AANBIEDING
Nieuwe prijs
€39.00
Oude prijs
€78.00
Tot het einde van de aanbieding rest nog:

Wat is RealQUIT?

Het is een set van bioactieve magneten.

Een set van bioactieve magneten aangebracht op een specifiek punt op het oor, die het verlangen te roken controleren en beperken, hierbij een einde makend aan de nicotineverslaving.
img
Deze biomagneten hebben een goudlaag van 24 karaat, die dienst doet als een natuurlijke geleider, en u beschermt tegen allergische reacties.

Eenvoudig in gebruik, eenvoudig te stoppen met roken!

img
Neem de magneten
met de toppen van uw vingers
img
Plaats de kleinere magneet
aan de voorkant van het oor
img
Plaats de grotere magneet
aan de achterkant van uw oor

Laat de magneten op uw oor voor minstens 3, maar niet meer dan 4, uur per dag. Waar mogelijk, gebruik de magneten wanneer u rustig bent (bijvoorbeeld thuis tijdens de avonduren). Blijf dit doen gedurende zes tot zeven dagen. U kunt gedurende deze tijd roken. Stop met roken op de zevende dag, als u dat nog niet gedaan hebt. Het zal u heel gemakkelijk vallen om te stoppen met roken, omdat de magneten al tot de aanmaak van endorfine geleid hebben, wat de drang om te roken wegneemt. Blijf RealQUIT™ de volgende 20 tot 25 dagen gebruiken.

Мagneten zijn snel en eenvoudig te gebruiken
- ze vallen niet af en ze zitten niet in de weg!

Experts over RealQUIT

img

Deze methode heet Auriculotherapie. Het werd ontwikkeld in de jaren vijftig. De methode is gepatenteerd, gecertificeerd en goedgekeurd. Het effect ervan berust op het feit dat uw binnenoor neurologisch gekoppeld is aan een groot deel van uw lichaam. Door deze te beïnvloeden, kunt u uw pijn beheersen, uw zenuwen kalmeren, en uiteindelijk het verlangen te roken verminderen. De Chinezen gebruiken het al tientallen jaren, maar nu is het eindelijk beschikbaar voor iedereen!

img

Ik ben zo blij dat mensen deze methode zijn gaan gebruiken. Velen geloofden er niet in, maar na honderden laboratoriumtests is de waarde ervan vele malen bewezen. Het is al jaren onder ontwikkeling, onderworpen aan vele studies en tests. Eindelijk is het succes ervan bewezen zonder twijfel! RealQUIT is een veilige en effectieve manier om zelfs de zwaarste nicotineverslaving aan te pakken!
Michaël Deblok, fysiotherapeut

Certificaten


De resultaten van effectiviteitstests voor RealQUIT
vergeleken met andere antirookwaren

Andere producten

34%
Gestopt
met roken

RealQUIT

93%
Gestopt
met roken

Gooi die nutteloze sigaretten uit uw leven!

img
img
img

BESTEL NU

img